Върни се нагоре

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
.

Професионална гимназия по туризъм

град Самоков

Коя от следните професии смятате за най- атрактивна?

Ресторантьор - 25%
Хотелиер - 25%
Екскурзовод - 0%
Аниматор - 37.5%
Туристически агент - 0%
друга... - 12.5%

Total votes: 8
The voting for this poll has ended on: 27 Май 2016 - 11:12

Cannot get Samokov location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.


Добре дошли на официалната Интернет страница на Професионална гимназия по туризъм- гр. Самоков

 

 

ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА

 

postanovka3На 17 март 2017 г в актовата зала участници в проекта „Искрата е у всекиго“ изиграха при препълнена зала постановката „Вражалец“. Текстът на комедията е адаптиран от участниците в групата по писане, декорите са дело на участниците в рисуане. Групите по музика и танци допълваха и доизграждаха посланията на тескта и актьорската игра.

На финала бяха аплодирани горещо и им бяха отправени покани за следващи изяви.

„Проект „Искрата е у всекиго“ се реализира от Фондация „Малък Зограф“ с подкрепата на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ по програма „Дъга“ с финансовата помощ на Фондация „Велукс“.

 

Месец март мина в ПГ по туризъм под знака на кампанията „Агресивните творци“. В часа на класа при 9 и 10 клас по инициатива на участниците в проекта Искрата е у всекиго– бяха представени избрани творци, насочили агресията си в изкуството и постигнали успех. Презентиращите имаха възможност да избират методите си – те варираха от представяне на биографията на твореца, представяне на творчеството на творец или демонстрации – разиграване на сцени – ако е актьор, изпълнение на песен – ако е певец, рисуване на картина – ако е художник, четене на откъс от произведение – ако е писател. Така не само бе „разчупен“ часът на класа, но и учениците получиха нагледен урок – как могат да овладеят агресията си и да постигнат удовлетворяващи резултати с живота си.

„Проект „Искрата е у всекиго“ се реализира от Фондация „Малък Зограф“ с подкрепата на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ по програма „Дъга“ с финансовата помощ на Фондация „Велукс“.

Copyright © 2019 Професионална гимназия по туризъм Rights Reserved.