top of page
Търсене
  • pgtsamokov

Официално връчване на дипломите за випуск 2024


Връчването на дипломи е специален момент за всеки завършващ ученик. Това е време за радост, гордост и постижения. Церемонията означава успешно завършено образование и отваря врати към нови възможности.


Връчване на дипломите на успешно завършилите гимназията по туризъм дванадесетокласници се проведе във фоайето на 2-я етаж на училището. Тържественото събитие, организирано от ПГТ, събира заедно дипломираните с преподаватели, роднини и приятели. С дипломите бяха раздадени и специални награди за отлични постижения. Директорът на училището Борислава Хаджийска пожела стремежът към знание никога да не напуска младежите и дипломата от ПГТ да е първата в портфолиото на самоковските гимназисти.


Зрелостниците изпитваха смесица от емоции – от вълнение и нерви до гордост и щастие. Моментът, в който дипломата им се връчи, бе символ на труда и усилията, които са вложили през годините на учене.


Връчването на дипломи е повече от просто формалност – то е начин да се отбележи постигнатият успех и да се поздравят студентите за техния труд. Този момент ще остане в спомените им завинаги.




7 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page