top of page
Търсене
pgtsamokov

Туризъм БГ, ПГТ - тържествена вечер по случай 65-годишнината на училището


Тази вечер в тържествена обстановка ПГТ отбеляза своята 65-та годишнина. Атмосферата бе вълнуваща с присъствието на автентичния български дух, както в облеклото, така и в кетъринг предложенията от професионалното направление на екипа на училището.


Директорът на гимназията - госпожа Борислава Хаджийска, откри събитието със сърдечни думи, отправени към колектива и гостите на събитието. Приятна изненада за присъстващите бяха написаните от нея визитки на учителите в акростих от първите букви от имената им, както и персонализирано надписани химикалки. Раздадени бяха и грамоти в категории - "Учител вдъхновител" и "Учител със следа", също така и специални награди за преподавателите с богат принос към образованието и дългогодишен на името на "Алеко Константинов".


Учители бяха подготвили поздрави към гостите на празника - танцовият състав на госпожа Ваня Мартинова, който зарадва публиката с красиво изпълнение. Госпожа Полина Кирева представи свое стохотворение, посветено на училището, а госпожа Даяна Михова събуди мили и носталгични чувства с интервю на бивши ученици на ПГТ. Те разказаха свои истории, споделиха спомени от прекрасните си ученически години и изказаха благодарността си към учителите за подкрепата, вдъхновението и мотивацията, която са им дали през годините на обучение.


Събитието уважиха бивши учители и ръководители на ПГТ, които имат принос за развитието на училището.


Госпожа Атанасова, изпълнителен директор на "Самоков - Боровец" АД, като дългогодишен партньор на училището поздрави колектива.


Уютна обстановка, вино, задушевна и споделена топла есенна вечер ще оставят следа в сърцата на всички присъствали.


По-рано през деня учениците и учители осъществиха походи до различни места около града.




129 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page